غذای کودک بعد از 12 ماه تا 18 ماهگی

طبقه‌بندی مطلب

تصویر

غذای کودک بعد ار 12 ماه  تا 18 ماهگی

متن

غذاهای کودکان بالای 12 ماه تا 18 ماه

حریره جو با زردآلو :

موادلازم:

شیر: 350میلی لیتر

بلغور جو:90گرم

زردآلو خشک آماده خوردن: 90 گرم

طرز تهیه:

شیر رادرقابلمه بریزید و بجوشانید و جو وزردآلو را در آن بریزید و هم برنید . حرارت را کم کنید و سه دقیقه در حال هم زدن بپزید

چیپس سبزیجات:

موادلازم:

سیب زمینی:یک عدد

هویج یا چغندر:دوعدد یا یک عدد

روغن :یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

برشهای نازک سبزیجات را تهیه کرده و آنها را سرخ کرده و سپس آنها را روی کاغذ خشک کن قرار دهید تا خشک شوند.

کوکوی کدو وگوجه فرنگی:

موادلازم :

پیاز: دو عدد

کدو: ورقه ورقه شده یک عدد

گوجه فرنگی : دوعدد

تخم مرغ: 4 عدد

شیر : یک قاشق غذاخوری

پنیر خامه ای : 2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

پیاز و کدو را ورقه ورقه کنید و گوجه فرنگی را اضافه کنید و 3 تا 4 دقیقه بپزید و تخم مرغ ها و شیر را روی سیزیجات بریزید تا سفت شود ، بعد از پخته شدن کامل پنیر را روی کوکوبریزید و برای مدت کوتاهی بگذارید تا کمی بپزد و بگذارید سرد شود و آماده خوردن گردد

ماکارونی چرخی و کلم بروکلی :

موادلازم :

ماکارونی : 125 گرم

کلم بروکلی بریده شده با گلچه های کوچک: 125 گرم

ذرت : یک سوم فنجان

سوس:

کره:30گرم

آرد: یک چهارم فنجان

شیر: 300 میلی لیتر

طرز تهیه:

یک ظرف آب راجوش آورید و به آن ماکارونی چرخی اضافه کنید و بگذارید نرم شود . در همین حال بروکلی و ذرت را 3 تا 4 دقیقه تا وقتی نرم شود بخارپز کنید تا سس آماده شود.برای تهیه سس کره را در یک تابه کوچک آب کنید و آرد را اضافه کنید و بتدریج شیر را به آن اضا فه کنید و سپس سبزیجات را به آن اضافه کنید

ماکارونی و سس با سبزیجات پنهان:

موادلازم :

روغن زیتون:دو قاشق غذاخوری

هویج خرد شده: 75 گرم

کدوی خرد شده : 75 گرم

گوجه فرنگی : 400 گرم

پیاز و سیر : یک عدد خرد شده

ماکارونی پیچ :250 گرم

طرز تهیه:

پیاز و سیر رامدت سه دقیقه تفت دهید و هویج و کدو و قارچ را به آن اضافه کنید و 15 دقیقه تا وقتی نرم شود بپزید و سپس گوجه فرنگی را به آن اضافه کنید و سپس بپزید و ماکلرونی را پس از پخته شدن اضافه کنید.این غذا برای کودکانی پیشنهاد میشود که سبزیجات نمیخورند.

ماکارونی پاپیونی با گوشت و نخود فرنگی:

مواد لازم :

ماکارونی پاپیونی :150 گرم

کره : 3 قاشق چایخوری

آرد: 2 قاشق غذاخوری

شیر: 300 میلی لیتر

نخودفرنگی و ذرت : 60 گرم

گوشت بدون چربی پخته و بریده شده : 60 گرم

طرز تهیه :

ماکارونی را جداگانه بپزید . در یک تابه کوچک کره را آب کنید و آرد را کم کم به آن اضافه کنید و سپس شیر را اضافه کنید و آرام به هم بزنید تا سس آماده شود. نخود فرنگی و گوشت را جداگانه بپزید و به ماکارونی اضافه کنید

کیک ماهی:

مواد لازم :

ماهی قزل آلا یا ماهی شیر : در صورتیکه بتوان تیغ او را خارج کرد این ماهی بهتر است .

شیر: 900 میلی لیتر

شاخه جعفری : یک عدد

کره : 4 قاشق غذا خوری

پیاز: ریز شده یک عدد

آرد : 3 قاشق غذاخوری

نخود فرنگی : 125 گرم

دانه ذرت : 125 گرم

سیب زمینی : 750 گرم

شیر: 4 قاشق غذاخوری

کره : یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه :

سیب زمینی را له کنید ، ماهیها را همراه با شیر و سبزیجات معطر در تابه گذاشته جوش آوریدتا ماهیها بپزد . ماهیها را بردارید و شیر را بگذارید و سپس کره را آب کنید و پیاز را اضافه کنید و آرد را اضافه کنید و هم بزنید تاخمیر شود و سپس به هم بزنید تا سس غلیظ شود . نخودفرنگی و ذرت و پیازو نخودفرنگی را با هم خرد کنید . سپس کره و شیر را به سیب زمینی اضافه کنید و هم بزنید ودر نهایت سیب زمینی را روی ماهی مالیده 25 دقیقه در فر از پیش داغ شده قرار دهید .

غذای دریایی خامه ای با برنج:

مواد لازم:

برنج دانه بلند آب کشی شده :

ماهی قزل آلا : 125 گرم

شیر : 300 میلی لیتر

برگ بو و جعفر ی: یک شاخه

کره : 30 گرم

پیاز: یک عدد ریز شده

آرد : دو قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

یک ظرف آب را با برنج و نمک بپزید تا نرم شود و در همین حال ماهی را با شیر و سبزیجات معطر جوش آورید و برای 5 دقیقه صبر کنید تا ماهیها بپزند. سپس شیر را جدا کنید و نگه دارید کره را با پیاز تفت دهید و آرد را بزنید تا خمیر درست شود سپس شیر صاف شده را به آن اضافه کنید تا سس غلیظی بدست آید . ماهی را با نخود فرنگی به سس اضافه کرده داغ کنید و آن را به برنج اضافه کنید و کمی گوجه فرنگی خرد شده روی آن بریزیدو میل کنید

حلزون ساخته شده با سویس مرغ :

مواد لازم :

سینه مرغ بدون استخوان : 375 گرم

پیاز کوچک: یک عدد ریز شده

جعفری تازه :یک دوم قاشق غذاخوری

سیب پوست کنده: یک عدد

ریزه نان : دو قاشق غذاخوری

آرد : برای پوشش دادن

سیب زمینی له شده :500 گرم

کره : یک قاشق غذاخوری

شیر : یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

مرغ را با جعفری و پیاز و سیب و ریزه های نان در مولینکس بریزید و سپس مخلوط را به صورت 4 عدد سوسیس در آورید و سپس کمی آرد را ریخته و سوسیس ها را روی آن بغلتانید و 15 دقیقه تفت دهید و سیب زمینی را بپزید و سبزیجات را بخارپز کنید و سیب زمینی و شیر وکره را با هم مخلوط کنید..پس از سرخ کردن سوسیس ها ، بالای آن را سیب زمینی بصورت حلزونی در آورید و روی آنرا سوس بریزید و سپس سبزیجات به آن اضافه کنید .

کوفته مرغ با سس فلفل:

موادلازم :

گوشت مرغ : 500 گرم

پیاز: ریز شده یک عدد

روغن نباتی : یک و نیم قاشق

گوجه فرنگی : یک عدد ریز شده

ریحان خرد شده : 3 قاشق غذاخوری

سیب : یک عدد پوست کنده و رنده شده

نان تازه : 3 قاشق غذاخوری

آویشن تازه خرد شده : 2 قاشق

تخم مرغ : یک عدد

طرز تهیه:

مرغ و تخم مرغ و سیب وپیاز و آویشن را با هم مخلوط کرده و بصورت کوفته هایی در اورید و سپس آنها را در آرد بغلتانید و سپس بگذارید آرام بپزد . در ظرف دیگری پیاز و ریحان و گوجه فرنگی را در ابتدا مولینت کرده و سپس ارام بپزید تا کاملا نرم شود وسپس آنرا روی کوفته ها یریزید و بمدت 20 دقیقه در فر قرار دهید .

کوفته انگشتی مرغ و سیب زمینی:

موادلازم :

سیب زمینی خرد شده: 125 گرم

جعفری خرد شده : یک فنجان

پیاز: کوچک خردشده

هویج : یک عدد رنده شده

مرغ : 125 گرم سینه بی استخوان

کره : یک قاشق غذا خوری

آرد: برای پوشش دادن

طرز تهیه :

سیب زمینی و جعفری را در تابه ریخته و آب اضافه کنید و جوش آورید و سپس بگذارید نرم شود، آب سیب زمینی و جعفری را خالی کنید و آنها را با نصف کره له کنید تا یکدست شود.و سپس پیاز و هویج را خرد کرده ومرغ را اضافه کنیدو آنرا به قطعات ریز آسیاب کنید و حدود 10 دقیقه تا وقتی که کاملا بپزد به تفت دادن ادامه دهید و مخلوط را بهم زده و به صورت توپ ها در آمده و در آرد بغلتانید .

کیک چوپان :

مواد لازم :

روغن نباتی : یک و یکدوم قاشق غذاخوری

پیاز: یک عدد بزرگ خرد شده

گوشت بره کم چربی: 500 گرم

جعفری تازه خرد شده : 3 قاشق غذاخوری

گوجه فرنگی : یک عدد خرد شده

قارچ ورقه ورقه شده : یک و یک چهارم فنجان

سیب زمینی خرد شده : یک کیلوگرم

کره : 3 قاشق غذاخوری

شیر: 3 قاشق غذاخوری

طرز تهیه :

پیاز را کمی تفت دهید و گوشت را اضافه کرده به آرامی بپزید سپس گوجه فرنگی را به آن اضافه کنید . در همین حال سیب زمینی را با شیر پخته و با کره بصورت پوره درآورید . گوشت پخته را در وسط و پوره ره همراه با کمی کره روی آن بپوشانید و مجموعه را در فر قرار دهید .

دسرها:

موادلازم :

تمشک تازه : 150 گرم

آب: 125 میلی لیتر

ماست ساده : یک و یک سوم فنجان

خامه : 6 قاشق غذاخوری

طرز تهیه :

تمشک ها را در قابلمه ریخته جوش اورید و با مخلوط کن بهم بزنید تا سرد شود .ماست و خامه را با پوره تمشک هم بزنید و کمی شکر بریزید و آنرا در بستنی ساز بریزید .

پن کیک ماست:

موادلازم :

تخم مرغ : یک عدد

شیر: 150 میلی لیتر

ارد: 100 گرم

شیره خالص انگور

میوه تازه از قبیل توت فرنگی ، تمشک و پره هلو

طرز تهیه:

تخم مرغ و ماست رابا هم مخلوط کنید و سپس شیر

افزودن نظر جدید

Image CAPTCHA