غذای کودک در دو تا سه سال

طبقه‌بندی مطلب

تصویر

غذای کودک از دو تا سه سالگی

متن

سوپ گوجه فرنگی:

موادلازم :

روغن زیتون: یک قاشق غذاخوری

هویج خرد شده : یک دوم فنجان یا 75 گرم

گوجه فرنگی خرد شده : یک و یک دوم فنجان

پیاز : یک عدد متوسط

ریحان خرد شده :دو قاشق غذاخوری

طرز تهیه :

پیاز و هویج را خرد فرموده و با آب گوجه فرنگی تازه و آب مخلوط نمایید و بگدارید خوب بپزد . ئر انتها ریحان را به سوپ اضافه فرمایید و پس از پخته شدن مخلوط را مولی نت نمایید .

نان پنیری به شکل حیوانات :

عسل : 1دوم قاشق جایخوری

آرد سبوس دار :250 گرم

مخمر خشک سریع الاثر :یک دوم قاشق غذا خوری

پنبر پیتزای رنده شده : 80 گرم

تزیین : تخم مرغ زده شده و کشمش و کنجد و تخم خشخاش و پنیر پیتزای رنده شده

طرز تهیه :

آرد را با کمی نمک و آب و عسل و مخمر مخلوط کنید و آن را آرام به هم بزنید تا بصورت نرم شده در آید . روی سطحی را که قرار است خمیر قرار داده شود آرد میریزیم و 5 دقیقه ورز میدهیم تا نرم شود سپس پنیر رنده شده به آن اضافه میگردد و کاملا مخلوط میشود خمیر را به شکل چند حیوان درآورده و در محلی گرم میگذاریم تا ورم کند وسپس تخم مرغ را روی آن میمالیم و روی آن کنجد و خشخاش و پنیر رنده شده میمالیم و میگداریم بیست دقیقه در فری که از قبل داغ شده بماند تا طلایی گردد

دلمه سیب زمینی :

این نوع دلمه به سه صورت دلمه زغال اخته و مرغ و دلمه ماهی و ذرت و دلمه لوبیا چشم بلبلی تعیه میگردد

وسایل لازم :

سه سیب زمینی کوچک

سس زغال اخته:یک قاشق مرباخوری

کره بادام زمینی : یک قاشق غذا خوری

شیر: یک ثاشق چایخوری

مرغ پخته تکه تکه شده : 60 گرم

ذرت پخته : یک سوم فنجان

سس مایونز : دو قاشق غذاخوری

ماهی تکه تکه شده بی روغن :60 گرم

پیازچه : یک عدد

پنیر رنده شده : یک قاشق

لوبیای چشم بلبلی پخته شده: دو قاشق

طرز تهیه :

سیب زمینی ها را شسته و سپس داخل فر قرار دهید تا کاملا نرم شود و سپس آنها را نصف کرده گوشت آنها را درآورده داخل در یک کاسه بریزید در اولی سس زغال اخته و مرغ و شیر و در دومی ماهی که بهتر است سفید استخوان گرفته باشد و پیازچه خرد شده به مقدار کم و کمی پنیر رنده شده و در سومد لوبیا و پنیر خرد شده بریزید . مدت پخت 10 تا 45 دقیقه است . بعد از پخته شدن مدتوان روی دلمه ها را با تکه های پنیر بصورت بادبان تزیین کرد

سالاد ماکارونی:

موادلازم :

ماکارونی پاپیونی :150 گرم

لوبیا سبز : 60 گرم

هویج حلقه شده : 60 گرم

گوجه فرنگی تازه رنده شده : 4 عدد

سس:

زنجبیل تازه خرد شده : یک دوم قاشق چایخوری

کرفس خرد شده : یک قاشق غذاخوری

پیاز : یک عدد کوچک

طرز تهیه :

ماکارونی ها را در آب بجوشانید تا کاملا نرم شود و در همین حال لوبیا و هویج را بپزید و تا زمانیکه نرم شود آنرا بخار پز کنید و اجزای سس را هم کاملا ریز کنید و سپس ماکارونب را با سبزیجات مخلوط کرده و با گوجه فرنگی ریز شده مخلوط نمایید .

میتوان مرغ را خرد کرده و به آن اضافه کرد و یا از کدوی خرد شده بجای لوبیا میتوانیم استفاده نماییم

لازانیای سبزیجات :

مواد لازم :

پیاز خرد شده : یک عدد

کدوی خرد شده: یک فنجان

قارج حلقه حلقه شده : 2 فنجان

گوجه فرنگی خرد شده : یک و یک دوم فنجان

رب گوجه فرنگی : یک قاشق غذا خوری

کلم بروکلی : یک و یک جهارم فنجان

آب : 90 میلی لیتر

پنیر رنده شده : 30 گرم

لازانیای آماده : 12 ورقه

روغن زیتون : یک قاشق غدا خوری

طرز تهیه :

پیاز را به مقدار کمی تفت دهید و گوجه فرنگی خرد شده را در آن بریزید و کمی سبزیجات معطرمانند مرزه را در این مرحله میتوان اضافه کرد و کلم بروکلی را اضافه کرده و 15 دقیقه بپزید تا همه سبزیجات نرم شود و سس پنیر را در این حال گرم کنید . برای درست کردن لازانیا یک سوم سبزیجات را در کف ظرف ریخته و روی آن چهار لایه لازانیا ریخته و سپس سس پنیر رابه آ« اضافه کنید و دوباره سبزیجات و لازانیا را ریخته و سس پنیر را روی آن قرار دهید و ظرف را در فر گداشته بگدارید بپزد

فلافل مرغ :

 

مواد لازم :

باریکه گوشت مرغ :375 گرم

جعفری تازه خرد شده :2 قاشق غذاخوری

سیب کوچک رنده شده : یک عدد

نان سفید تازه ریزه شده : سه چهارم فنجان

پیاز کوچک : یک عدد

طرزتهیه :

این مواد را با هم مولینت کرده و با کره آرام بگدارید بپزد و سپس آنها را به شکل شیرینی بریده و بعد از پخته شدن کامل میل کنید

مرغ ژاپنی (تری یاکی):

مواد لازم:

گوشت مرغ ورقه ورقه شده: 300 گرم

پیاز کوچک: یک عدد

ذرت پخته شده: 60 گرم

هویج دراز بریده شده:یک عدد

گل کلم یا کلم بروکلی : 50 گرم

کدوی کوچک: یک عدد

روغن کنجد : یک قاشق چایخوری

زنجبیل تازه خرد شده : یک چهارم قاشق چایخوری

طرز تهیه:

سینه مرغ را بصورت نوارهای باریک ببرید و با پیازو .نجبیل و روغن کنجد مخلوط کرده 20 دقیقه بگدارید بماند

سپس آنها را در ظرفی ریخته و بگذارید بدون اینکه در آن آب ریخته شود آرام بپزد پس از نرم شدن مرغ سایر سبزیجات را روی آن ریخته و برای مدت کمی بپزید تا آماده شود . برای بهتر شدن طعم میتوان از آب مرغ غلیظ شده به غذا اضافه نمود. بجای مرغ میتوان از فیله گوساله که کاملا نرم شده باشد استفاده نمود .

جوجه کباب به شکل کرم ابریشم :

سینه مرغ خرد شده: 4عدد

فلفل بزرگ به رنگ قرمز :یک عدد

عسل: سه قاشق غذاخوری

آب لیمو: یک سوم قاشق غذاخوری

گوجه فرنگی ریز: 8 عدد

طرز تهیه:

عسل و آب لیمو را مخلوط کرده و گوشت مرغ را درآن بخوابانید و تکه های فلفل قرمز را به صورت مثلثی ببرید و مرغ را در سیخ چوبی قرار دهید و در فرکه قبلا گرم شده بگذارید و روی آن را با عسل و آبلیمو بپوشانید و بعد از اتمام پخته شدن نوک سیخ را گوجه فرنگی بگدارید

کوفته ریزه آبدار:

مواد لازم :

گوشت گوسفند کم جربی خرد شده : 500 گرم

پیاز : یک عدد کوچک

جعفری تازه خرد شده:یک قاشق غذاخوری

سیب کوچک پوست کنده و رنده شده: یک عدد

آرد: برای پوشش دادن

کره : برای سرخ کردن آرام

طرزتهیه:

همه مواد را بجز آرد و کره با هم مخلوط کنید و به اندازه 24 توپ تهیه نموده و در یک بشقاب آرد ریخته مواد را در آن بغلتانید .سپس کره را در تابه بریزید وکوفته ها را داخل آن قرار دهید و بگذارید آرام بپزند و آنها را جابجا کنید

گو لاش مجاری :

موادلازم :

گوشت گوسفند کم چربی خرد شده :500 گرم

پیاز پوست کنده خرد شده: یک عدد

قارچ ورقه ورقه شده: 250گرم

آب مرغ : 400 میلی لیتر

گوجه فرنگی : 4 عدد ریز شده

جعفری تازه خردشده: 2 قاشق غذاخوری

فلفل قرمز بزرگ: یک عدد

ماکارونی : 200 گرم

طرزتهیه:

پیاز و فلفل و قارچ را با هم مخلوط کنید و تفت دهید . گوشت را با آرد با کمی کره مخلوط کرده بگدارید آرام بپزد و آنرا کنار بگدارید. گوشت را در کاسه ریخته و آب مرغ را در آن ریخته و گوجه فرنگی وجعفری را خرد کرده به آن اضافه نموده و بگذاریدبرای دو ساعت بپزد. در یک ظرف ماکارونی را در آب بپزیدوسپس مواد راروی ماکارونی گذاشته و بگدارید 8 دقیقه بپزید

دسرها

دسرتافی چسبنده:

کره: سه قاشق غذاخوری

تخم مرغ : 2 عدد

آرد الک شده : 175 گرم

آب جوش : 200 میلی لیتر

خرمای بی هسته :140 گرم

خامه غلیظ: 125 میلی لیتر

وانیل : سه چهارم قاشق چایخوری

شکر: 100 گرم

طرزتهیه:

آب جوش را روی خرماریخته وجوش شیرین ووانیل را اضافه کرده وبه کره اضافه کنید .کره و شکر و تخم مرغ ها را با هم مخلوط کرده و سپس آرد و بکینگ پودررااضافه کنیدو در یک ظرف مخصوص در فر مقداری کره و خمیررا بریزیدو 40 دقیقه در فر گداشته بگدارید بپزد وبرای تهیه سس کره و خامه را به همراه شکر با هم مخلوط کنید و پس از پخته شدن کیک به آن اضافه فرمایید

مینی مافین پرتغال شکلاتی:

موادلازم :

آردشیرینی پزی : یک فنجان

پودر کاکائو: 2 قاشق غذاخوری

کره : 125 گرم

شکرنرم : 100 گرم

تخم مرغ : 2 عدد

پوست پرتغال : یک عدد

تراشه شکلات : یک دوم فنجان

طرزتهیه:

آرد وکاکائو را باهم الک کتید و کره و شکررا باهم بزنید و تخم مرغ ها را همراه با یک قاشق پایخوری از مخلوط آرد وکاکادو کم کم به مخلوط کره و شکر اضافه کنید و سپس بقیه آرد و کاکائو را با مخلوط فوق ترکیب کرده پوست پرتغال و تراشه های شکلات را مخلوط کرده داخل چند قالب فنجان کاغذی گذاشته هر یک از فنجان هارا تادو سوم پرکنید و قلب ها را در فر که از پیش داغ شده بگذارید تا ده تا دوازده دقیقه بپزد

کیک تزیین شده:

موادلازم:

مارگارین نرم : 125 گرم

شکرنرم : یک دوم فنجان

وانیل : یک قاشق چایخوری

پوست لیمورنده شده : یک دوم قاشق چایخوری

آردشیرینی پزی : 125گرم

کشمش : یک سوم فنجان

برای تزیین به شکل صورت حیوان :

ژله سفید بعلاوه شکر 175 گرم

3 قاشق غذاخوری مربای زردآلو صاف شده و گرم شده

مارشمالوی صورتی

خامه به رنگهای مختلف

شیرین بیان قرمز

کیک تزیین شده:

کره و شکر را با هم بزنید تا یکدست شود و تخم مرغ ها و سرانجام وانیل و پوست لیمو را اضافه کنید .آرد و کشمش را هم در صورت استفاده به هم بزنید تا نرم و یکدست شود . در یک ظرف کیک پزی فنجان های کاغذی بگذارید و هر یک را تانیمه پرکرده در غنجان ریخته و برای 20 دقیقه بگذارید سرد شود .

کمی از رنگ خوراکی صورتی را با ژله مخلوط کنید و بزنید تا یکدست شود .روی یک سینی اندکی آرد شیرینی پزی بریزید و ژله سفید به قطر 2.5 سانتی متر را روی آن پخش کنید ژله را به شکل دایره ببرید و زیر آن مربای آلو بریزید . با مارشمالو میتوانید اجزای مختلف کیک را بسازید

کیک کادویی :

موادلازم :

خمیرکیک اسفنجی : 4 بسته

مربای تمشک : 250 گرم

خامه کره ای : کره نرم 175 گرم و شکر 375 گرم و شیر یک قاشق غذاخوری و وانیل یک قاشق جایخوری

ؤله سفید :یک و یک چهارم کیلوگرم

مربای زرد آلو صاف شده و گرم شده:8 قاشق مرباخوری

طرزتهیه:

خمیر اسغنجی را بصورت 20 در بیست سانتی متر بریده ودر تابه اول قرار دهید .در تابه دوم که روغن مال شده بشد خمیر 22 در 12 در 7 سانتی متری را قرار دهید وهردو را در فر از پیش داغ شده بگدارید و سپس یکی را برای 45 دقیقه و دیگری را برای یک ساعت در فر بگدارید و پس از آمتده شدن کیک ها را ببرید و میان آنها مربای تمشک و خامه کره ای قرار دهید و مربای زردآلو را میتوان ردی ژله قرار داد و یا میتوان با حیوانات ژله ای کیک را تزیین کرد .

کلوچه کره ای :

مواد لازم :

کره 125 گرمی : یک قالب

شکر نرم : یک چهارم فنجان

بادام کوبیده : یک چهارم فنجان

آرد: دوسوم فنجان

نشاسته ذرت : یک چهارم فنجان

ژله گلاسه با شکر برای تزیین

طرز تهیه :

کره و شکر را با هم مخلوط کنید تا کف آلود شود و بقیه اجزارا اضافه کنید تا به شکل توپ در آید . به یک تخته شیرینی پزی آرد بزنید و مخلوط را روی آن گذاشته ورز دهید و خمیر ایجاد شده را به صورت نیم سانتی متری بریده و به شکل حیوانات درآورید .شکل ها را به سینی فر متقل نموده برای مدت 15 دقیقه بپزید و سپس بصورت دلخواه تزیین کنید

افزودن نظر جدید

Image CAPTCHA