طبقهبندی مطلب
تصویر
متن
سوپ گوجه فرنگی:
موادلازم :
روغن زیتون: یک قاشق غذاخوری
هویج خرد شده : یک دوم فنجان یا 75 گرم
گوجه فرنگی خرد شده : یک و یک دوم فنجان
پیاز : یک عدد متوسط
ریحان خرد شده :دو قاشق غذاخوری
طرز تهیه :
پیاز و هویج را خرد فرموده و با آب گوجه فرنگی تازه و آب مخلوط نمایید و بگدارید خوب بپزد . ئر انتها ریحان را به سوپ اضافه فرمایید و پس از پخته شدن مخلوط را مولی نت نمایید .
نان پنیری به شکل حیوانات :
عسل : 1دوم قاشق جایخوری
آرد سبوس دار :250 گرم
مخمر خشک سریع الاثر :یک دوم قاشق غذا خوری
پنبر پیتزای رنده شده : 80 گرم
تزیین : تخم مرغ زده شده و کشمش و کنجد و تخم خشخاش و پنیر پیتزای رنده شده
طرز تهیه :
آرد را با کمی نمک و آب و عسل و مخمر مخلوط کنید و آن را آرام به هم بزنید تا بصورت نرم شده در آید . روی سطحی را که قرار است خمیر قرار داده شود آرد میریزیم و 5 دقیقه ورز میدهیم تا نرم شود سپس پنیر رنده شده به آن اضافه میگردد و کاملا مخلوط میشود خمیر را به شکل چند حیوان درآورده و در محلی گرم میگذاریم تا ورم کند وسپس تخم مرغ را روی آن میمالیم و روی آن کنجد و خشخاش و پنیر رنده شده میمالیم و میگداریم بیست دقیقه در فری که از قبل داغ شده بماند تا طلایی گردد
دلمه سیب زمینی :
این نوع دلمه به سه صورت دلمه زغال اخته و مرغ و دلمه ماهی و ذرت و دلمه لوبیا چشم بلبلی تعیه میگردد
وسایل لازم :
سه سیب زمینی کوچک
سس زغال اخته:یک قاشق مرباخوری
کره بادام زمینی : یک قاشق غذا خوری
شیر: یک ثاشق چایخوری
مرغ پخته تکه تکه شده : 60 گرم
ذرت پخته : یک سوم فنجان
سس مایونز : دو قاشق غذاخوری
ماهی تکه تکه شده بی روغن :60 گرم
پیازچه : یک عدد
پنیر رنده شده : یک قاشق
لوبیای چشم بلبلی پخته شده: دو قاشق
طرز تهیه :
سیب زمینی ها را شسته و سپس داخل فر قرار دهید تا کاملا نرم شود و سپس آنها را نصف کرده گوشت آنها را درآورده داخل در یک کاسه بریزید در اولی سس زغال اخته و مرغ و شیر و در دومی ماهی که بهتر است سفید استخوان گرفته باشد و پیازچه خرد شده به مقدار کم و کمی پنیر رنده شده و در سومد لوبیا و پنیر خرد شده بریزید . مدت پخت 10 تا 45 دقیقه است . بعد از پخته شدن مدتوان روی دلمه ها را با تکه های پنیر بصورت بادبان تزیین کرد
سالاد ماکارونی:
موادلازم :
ماکارونی پاپیونی :150 گرم
لوبیا سبز : 60 گرم
هویج حلقه شده : 60 گرم
گوجه فرنگی تازه رنده شده : 4 عدد
سس:
زنجبیل تازه خرد شده : یک دوم قاشق چایخوری
کرفس خرد شده : یک قاشق غذاخوری
پیاز : یک عدد کوچک
طرز تهیه :
ماکارونی ها را در آب بجوشانید تا کاملا نرم شود و در همین حال لوبیا و هویج را بپزید و تا زمانیکه نرم شود آنرا بخار پز کنید و اجزای سس را هم کاملا ریز کنید و سپس ماکارونب را با سبزیجات مخلوط کرده و با گوجه فرنگی ریز شده مخلوط نمایید .
میتوان مرغ را خرد کرده و به آن اضافه کرد و یا از کدوی خرد شده بجای لوبیا میتوانیم استفاده نماییم
لازانیای سبزیجات :
مواد لازم :
پیاز خرد شده : یک عدد
کدوی خرد شده: یک فنجان
قارج حلقه حلقه شده : 2 فنجان
گوجه فرنگی خرد شده : یک و یک دوم فنجان
رب گوجه فرنگی : یک قاشق غذا خوری
کلم بروکلی : یک و یک جهارم فنجان
آب : 90 میلی لیتر
پنیر رنده شده : 30 گرم
لازانیای آماده : 12 ورقه
روغن زیتون : یک قاشق غدا خوری
طرز تهیه :
پیاز را به مقدار کمی تفت دهید و گوجه فرنگی خرد شده را در آن بریزید و کمی سبزیجات معطرمانند مرزه را در این مرحله میتوان اضافه کرد و کلم بروکلی را اضافه کرده و 15 دقیقه بپزید تا همه سبزیجات نرم شود و سس پنیر را در این حال گرم کنید . برای درست کردن لازانیا یک سوم سبزیجات را در کف ظرف ریخته و روی آن چهار لایه لازانیا ریخته و سپس سس پنیر رابه آ« اضافه کنید و دوباره سبزیجات و لازانیا را ریخته و سس پنیر را روی آن قرار دهید و ظرف را در فر گداشته بگدارید بپزد
فلافل مرغ :
مواد لازم :
باریکه گوشت مرغ :375 گرم
جعفری تازه خرد شده :2 قاشق غذاخوری
سیب کوچک رنده شده : یک عدد
نان سفید تازه ریزه شده : سه چهارم فنجان
پیاز کوچک : یک عدد
طرزتهیه :
این مواد را با هم مولینت کرده و با کره آرام بگدارید بپزد و سپس آنها را به شکل شیرینی بریده و بعد از پخته شدن کامل میل کنید
مرغ ژاپنی (تری یاکی):
مواد لازم:
گوشت مرغ ورقه ورقه شده: 300 گرم
پیاز کوچک: یک عدد
ذرت پخته شده: 60 گرم
هویج دراز بریده شده:یک عدد
گل کلم یا کلم بروکلی : 50 گرم
کدوی کوچک: یک عدد
روغن کنجد : یک قاشق چایخوری
زنجبیل تازه خرد شده : یک چهارم قاشق چایخوری
طرز تهیه:
سینه مرغ را بصورت نوارهای باریک ببرید و با پیازو .نجبیل و روغن کنجد مخلوط کرده 20 دقیقه بگدارید بماند
سپس آنها را در ظرفی ریخته و بگذارید بدون اینکه در آن آب ریخته شود آرام بپزد پس از نرم شدن مرغ سایر سبزیجات را روی آن ریخته و برای مدت کمی بپزید تا آماده شود . برای بهتر شدن طعم میتوان از آب مرغ غلیظ شده به غذا اضافه نمود. بجای مرغ میتوان از فیله گوساله که کاملا نرم شده باشد استفاده نمود .
جوجه کباب به شکل کرم ابریشم :
سینه مرغ خرد شده: 4عدد
فلفل بزرگ به رنگ قرمز :یک عدد
عسل: سه قاشق غذاخوری
آب لیمو: یک سوم قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی ریز: 8 عدد
طرز تهیه:
عسل و آب لیمو را مخلوط کرده و گوشت مرغ را درآن بخوابانید و تکه های فلفل قرمز را به صورت مثلثی ببرید و مرغ را در سیخ چوبی قرار دهید و در فرکه قبلا گرم شده بگذارید و روی آن را با عسل و آبلیمو بپوشانید و بعد از اتمام پخته شدن نوک سیخ را گوجه فرنگی بگدارید
کوفته ریزه آبدار:
مواد لازم :
گوشت گوسفند کم جربی خرد شده : 500 گرم
پیاز : یک عدد کوچک
جعفری تازه خرد شده:یک قاشق غذاخوری
سیب کوچک پوست کنده و رنده شده: یک عدد
آرد: برای پوشش دادن
کره : برای سرخ کردن آرام
طرزتهیه:
همه مواد را بجز آرد و کره با هم مخلوط کنید و به اندازه 24 توپ تهیه نموده و در یک بشقاب آرد ریخته مواد را در آن بغلتانید .سپس کره را در تابه بریزید وکوفته ها را داخل آن قرار دهید و بگذارید آرام بپزند و آنها را جابجا کنید
گو لاش مجاری :
موادلازم :
گوشت گوسفند کم چربی خرد شده :500 گرم
پیاز پوست کنده خرد شده: یک عدد
قارچ ورقه ورقه شده: 250گرم
آب مرغ : 400 میلی لیتر
گوجه فرنگی : 4 عدد ریز شده
جعفری تازه خردشده: 2 قاشق غذاخوری
فلفل قرمز بزرگ: یک عدد
ماکارونی : 200 گرم
طرزتهیه:
پیاز و فلفل و قارچ را با هم مخلوط کنید و تفت دهید . گوشت را با آرد با کمی کره مخلوط کرده بگدارید آرام بپزد و آنرا کنار بگدارید. گوشت را در کاسه ریخته و آب مرغ را در آن ریخته و گوجه فرنگی وجعفری را خرد کرده به آن اضافه نموده و بگذاریدبرای دو ساعت بپزد. در یک ظرف ماکارونی را در آب بپزیدوسپس مواد راروی ماکارونی گذاشته و بگدارید 8 دقیقه بپزید
دسرها
دسرتافی چسبنده:
کره: سه قاشق غذاخوری
تخم مرغ : 2 عدد
آرد الک شده : 175 گرم
آب جوش : 200 میلی لیتر
خرمای بی هسته :140 گرم
خامه غلیظ: 125 میلی لیتر
وانیل : سه چهارم قاشق چایخوری
شکر: 100 گرم
طرزتهیه:
آب جوش را روی خرماریخته وجوش شیرین ووانیل را اضافه کرده وبه کره اضافه کنید .کره و شکر و تخم مرغ ها را با هم مخلوط کرده و سپس آرد و بکینگ پودررااضافه کنیدو در یک ظرف مخصوص در فر مقداری کره و خمیررا بریزیدو 40 دقیقه در فر گداشته بگدارید بپزد وبرای تهیه سس کره و خامه را به همراه شکر با هم مخلوط کنید و پس از پخته شدن کیک به آن اضافه فرمایید
مینی مافین پرتغال شکلاتی:
موادلازم :
آردشیرینی پزی : یک فنجان
پودر کاکائو: 2 قاشق غذاخوری
کره : 125 گرم
شکرنرم : 100 گرم
تخم مرغ : 2 عدد
پوست پرتغال : یک عدد
تراشه شکلات : یک دوم فنجان
طرزتهیه:
آرد وکاکائو را باهم الک کتید و کره و شکررا باهم بزنید و تخم مرغ ها را همراه با یک قاشق پایخوری از مخلوط آرد وکاکادو کم کم به مخلوط کره و شکر اضافه کنید و سپس بقیه آرد و کاکائو را با مخلوط فوق ترکیب کرده پوست پرتغال و تراشه های شکلات را مخلوط کرده داخل چند قالب فنجان کاغذی گذاشته هر یک از فنجان هارا تادو سوم پرکنید و قلب ها را در فر که از پیش داغ شده بگذارید تا ده تا دوازده دقیقه بپزد
کیک تزیین شده:
موادلازم:
مارگارین نرم : 125 گرم
شکرنرم : یک دوم فنجان
وانیل : یک قاشق چایخوری
پوست لیمورنده شده : یک دوم قاشق چایخوری
آردشیرینی پزی : 125گرم
کشمش : یک سوم فنجان
برای تزیین به شکل صورت حیوان :
ژله سفید بعلاوه شکر 175 گرم
3 قاشق غذاخوری مربای زردآلو صاف شده و گرم شده
مارشمالوی صورتی
خامه به رنگهای مختلف
شیرین بیان قرمز
کیک تزیین شده:
کره و شکر را با هم بزنید تا یکدست شود و تخم مرغ ها و سرانجام وانیل و پوست لیمو را اضافه کنید .آرد و کشمش را هم در صورت استفاده به هم بزنید تا نرم و یکدست شود . در یک ظرف کیک پزی فنجان های کاغذی بگذارید و هر یک را تانیمه پرکرده در غنجان ریخته و برای 20 دقیقه بگذارید سرد شود .
کمی از رنگ خوراکی صورتی را با ژله مخلوط کنید و بزنید تا یکدست شود .روی یک سینی اندکی آرد شیرینی پزی بریزید و ژله سفید به قطر 2.5 سانتی متر را روی آن پخش کنید ژله را به شکل دایره ببرید و زیر آن مربای آلو بریزید . با مارشمالو میتوانید اجزای مختلف کیک را بسازید
کیک کادویی :
موادلازم :
خمیرکیک اسفنجی : 4 بسته
مربای تمشک : 250 گرم
خامه کره ای : کره نرم 175 گرم و شکر 375 گرم و شیر یک قاشق غذاخوری و وانیل یک قاشق جایخوری
ؤله سفید :یک و یک چهارم کیلوگرم
مربای زرد آلو صاف شده و گرم شده:8 قاشق مرباخوری
طرزتهیه:
خمیر اسغنجی را بصورت 20 در بیست سانتی متر بریده ودر تابه اول قرار دهید .در تابه دوم که روغن مال شده بشد خمیر 22 در 12 در 7 سانتی متری را قرار دهید وهردو را در فر از پیش داغ شده بگدارید و سپس یکی را برای 45 دقیقه و دیگری را برای یک ساعت در فر بگدارید و پس از آمتده شدن کیک ها را ببرید و میان آنها مربای تمشک و خامه کره ای قرار دهید و مربای زردآلو را میتوان ردی ژله قرار داد و یا میتوان با حیوانات ژله ای کیک را تزیین کرد .
کلوچه کره ای :
مواد لازم :
کره 125 گرمی : یک قالب
شکر نرم : یک چهارم فنجان
بادام کوبیده : یک چهارم فنجان
آرد: دوسوم فنجان
نشاسته ذرت : یک چهارم فنجان
ژله گلاسه با شکر برای تزیین
طرز تهیه :
کره و شکر را با هم مخلوط کنید تا کف آلود شود و بقیه اجزارا اضافه کنید تا به شکل توپ در آید . به یک تخته شیرینی پزی آرد بزنید و مخلوط را روی آن گذاشته ورز دهید و خمیر ایجاد شده را به صورت نیم سانتی متری بریده و به شکل حیوانات درآورید .شکل ها را به سینی فر متقل نموده برای مدت 15 دقیقه بپزید و سپس بصورت دلخواه تزیین کنید
افزودن نظر جدید