در این جلسه که در چلوکبابی البرز برگزار شد در مورد انواع سرلاک توسط خانم عبدالهی کارشناس شرکت نستله صحبت شد و در مورد انواع سرلاک ان توضیح داده شد که شامل سرلاک گندم و عسل به همراهشیر، سرلاک گندم همراه با تکه های خرما ، گندم و تکه های میوه با عسل به همراه شیر، سرلاک برنج به همراه شیر ، سرلاک گندم به همراه شیر،سرلاک گندم و خرما به همراه شیر ، سرلاک گندم و میوه به همراه شیر و سرلاک گندم و موز به همراه شیر بودند . پذیرایی بسیار عالی انجام شد .
فوق تخصص عفونی اطفال و عضو هيات علمي دانشگاه شهید بهشتی